BENZONI

BENZONI is makelaar in ICT. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met het beheersbaar maken van hun ICT, zodat zij hun business doelen kunnen realiseren. Wij ontzorgen en behartigen de belangen van onze opdrachtgevers.Onze kernwaarden zijn klantgerichtheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Onze dienstverlening omvat het volgende:

  • Professionals. Wij zorgen voor continuïteit door het leveren van (zelfstandige) professionals op interim basis.
  • Projecten. Wij zorgen dat projecten binnen tijd en budget succesvol worden afgerond waardoor de broodnodige vernieuwing gerealiseerd kan worden.
  • Beheer. Wij zorgen ervoor dat het hele ICT service management op orde is waardoor onze opdrachtgevers kosten gaat besparen.

 

E-Litt

Bent u niet altijd 100% zeker van uw voorraadcijfers? Of is het niet altijd duidelijk of het project waar u aan werkt goed op schema ligt? Kom dan tijdens Zaai langs bij de E-Litt stand.

E-Litt is een Nederlandse partner van NetSuite, wereldwijd het #1 online ERP systeem met meer dan 20.000 klanten. Wij focussen ons op handelsbedrijven en bedrijven die zich richten op zakelijke dienstverlening.  NetSuite biedt hiervoor een fantastische oplossing. Het is een “cloud” systeem en dat betekent geen hoge investeringen en geen omkijk naar het onderhoud. Ook heeft u altijd en overal toegang tot uw systeem. E-Litt is opgericht door 2 jonge ondernemers, met een ruime NetSuite ervaring. We zijn 100% gedreven om onze beloften aan onze klanten waar te maken en hun een systeem te geven wat ze elke dag waarde geeft. Graag laten wij u tijdens Zaai zien hoe wij ook uw bedrijf kunnen helpen.

www.e-litt.nl

 

Emendo Editing

Tekst- en vertaalbureau Emendo Editing helpt bedrijven in heel Europa effectiever te communiceren met hun doelgroep.

Dat doen we op verschillende manieren:

  • Teksten: we schrijven originele teksten voor onder andere websites, blogs, brochures en nieuwsbrieven
  • Vertaling: we leveren accurate én pakkende Engelse vertalingen
  • Redactie: we halen het beste uit uw eigen teksten naar boven
  • Content strategie: we ontwerpen een structurele aanpak voor uw content marketingactiviteiten

Met professionele teksten en vertalingen maakt uw bedrijf de juiste indruk. U verhoogt uw online conversie, profileert uw bedrijf als expert op uw vakgebied en wekt klantvertrouwen. Zo werft u meer nieuwe klanten en blijven bestaande klanten langer bij u.

Ontdek op 28 januari zelf de mogelijkheden bij onze stand op het kick-off evenement van Zaai! Nu alvast meer weten? Volg ons op Twitter of LinkedIn.

 

EvyAnne Lifestyle

EvyAnne Lifestyle is opgericht door Annemarie Federer. Haar tien jaar ervaring als moeder is haar grootste inspiratiebron voor de ontwikkeling van baby- en kinderproducten voor het slapen. 

Met haar producten wil Annemarie het ouders makkelijker maken in de hectische periode na een geboorte. Een van de eerste producten die ontwikkeld is door Annemarie heet Moosje. Moosje is een lakentje en dekentje in één. Door de handige instopstroken aan drie kanten wordt het instoppen een stuk makkelijker. Met de bijbehorende seizoensdekentjes is er voor elke temperatuur een combinatie.  Moosje wordt gemaakt van 100% biologische katoen en geproduceerd bij sociale instellingen in Nederland. Tijdens de kick-off van Zaai 2015 op 28 januari is Moosje te zien en kan er ingestopt worden met Moosje. Ook wordt er een toegangsbewijs verloot voor de negenmaandenbeurs 2015 (van woensdag 25 februari tot en met zondag 2 maart in de RAI Amsterdam). www.evyanne.nl en bezoek onze Facebook Pagina

 

INZICHT-IN-ZICHT

Anja de Die is internationaal gecertificeerd NLP trainer, coach en eigenaar van Coaching en Trainingspraktijk INZICHT-IN-ZICHT.

Zij geeft verschillende trainingen, ontstaan vanuit eigen positieve ervaringen en enthousiasme voor deze effectieve communicatie- en verandermethodiek. o.a.:

-NLP & Ondernemen voor ondernemers en ZZP-ers die meer tools en vaardigheden willen leren om (nog) succesvoller te zijn.

-NLP basistraining voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijk ontwikkeling en effectieve communicatie.

-Workshop Omgaan met pubers voor ouders en leerkrachten.

Tevens biedt zij individuele coaching voor vrouwen.

Meer informatie op www.inzicht-in-zicht.nl en bezoek mijn stand voor persoonlijk contact/advies, een leuke test en maak kans op een gratis coachsessie! Schrijf je ter plekke in voor één van mijn trainingen en ontvang 10% korting.

Zie de website Inzicht-In-Zicht

 

 

WinWin-WerkWeb

Voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt

WinWin-WerkWeb creëert betere kansen op werk voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.
Dit doen wij door vraag (werkgevers/vacatures) en aanbod (werkzoekenden) op effectieve wijze bij elkaar te brengen, zodanig dat duurzame werkrelaties worden gerealiseerd.

WinWin-WerkWeb bevindt zich in de voorbereiding- en onderzoeksfase. Wij zoeken werkgevers en werkzoekenden die de onderzoek-enquête willen invullen. Lees meer… Over WinWin WerkWeb 

Actie ‘Help WinWin-WerkWeb aan enquête invullers’. Ga naar onze Facebook Pagina 

Bij elke 50 ‘likes + delen bericht’ bericht verloten wij een prijs. Dit is naar keuze ‘bioscoopbon voor 2 personen’ of een gratis Vacature Service (werkgevers) ter waarde van €395,00 excl. BTW.

 

registratie congres formulier bouw
 registratie congres formulier bouw