Programma

Het programma van ZIE begint om 13:00 uur en wordt vanaf 17:00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Na een plenair gedeelte met diverse sprekers, is het tijd voor workshops. De onderwerpen van deze vier workshops zijn ook gerelateerd aan het thema van dit jaar: ondernemerschap en groei. Het definitieve programma maakt HI binnenkort bekend en wordt bij aanmelding automatisch aan u verstuurd.

13.00

Inloop

14.00

Plenair programma

15.00

Workshops:

 

  1. Samen Smart Manufacturing toepassen (SMITZH)

Vind inspiratie, kennis en kunde, partners en financiering voor het toepassen van Smart Manufacturing in uw bedrijf. Discussieer met fieldlabtrekkers over slimme workshops en opleidingen. Breng uw innovatiebehoefte in en bouw mee aan slimme consortia.

 

  1. Samenwerking tussen corporates en SME’s (HI tech disruption challenge)

Maak kennis met de HI Technology Disruption Challenge, een platform waar kleine en grote bedrijven elkaar vinden om samen disruptieve technologieën te ontwikkelen. De combinatie van innovatieve en flexibele MKB’s met het internationale netwerk van corporates biedt fantastische groeimogelijkheden.

 

  1. Samen innoveren met de space industrie (YIN)

Wat zijn dé baanbrekende innovaties in de space-industrie voor de aankomende vijf jaar? En hoe kan je ‘’buurman’’ uit de regio West-Nederland hierbij helpen, ook als hij niets van ruimtevaart weet? Diverse bedrijven vertellen hun visie over de toekomst van space en hoe de industrie in de regio hierbij kan helpen. Discussieer mee!

 

  1. Samen optrekken in een veranderende omgeving (MedTech)

In de medical device sector verandert er veel op dit moment, van regelgeving en supply chains tot verwachtingen van artsen en patiënten. Dit leidt tot andere businessmodellen. In die veranderende wereld is co-creatie cruciaal. We informeren de deelnemers over nieuwe regelgeving en presenteren inspirerende cases. Praat mee over stappen die we samen kunnen zetten om succesvoller te zijn.

16.30

Bezoek aan bedrijvenmarkt en netwerkborrel

18.00

Einde