Geachte heer/mevrouw,

U heeft zich eerder dit jaar aangemeld voor het HI jaarevent ZIE 2020. Door de ontwikkelingen rond corona hebben wij besloten ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data: 15 september, 15 oktober en 16 november. Bij elk ZIE-event gaan we dieper in op het centrale thema. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 60 personen toe te staan.

Wij horen daarom graag of u aanwezig bent op 15 september. U kunt zich hier (opnieuw) aanmelden, afmelden of uw eerdere registratie wijzigen. Dit is nodig om de registratie van de drie event goed te laten verlopen. 

Programma

De drie bijeenkomsten worden georganiseerd tussen 14:30 en 18:30 uur bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Zie hier het programma van 15 september: 

  • De gastspreker op 15 september is Deborah NAS, een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

  • De themasessie die dag wordt verzorgd door SMITZH. Het thema is: Mensen of Machines, waar moet ik in investeren?

  • Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben.

  • En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken op gepaste afstand!

 

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 15 september, of een van de andere data in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht of online via een virtuele verbinding!

Met vriendelijke groet,

Delia Wind

Projectmanager HI (Holland Instrumentation)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren