Kom naar het landelijk congres 'Zoek het uit!' in Nieuwegein en neem deel aan het ochtendprogramma én de inspirerende workshops in het middagprogramma.

Kun je niet naar Nieuwegein komen? Volg dan online het ochtendprogramma.

Aanmelder.nl verzorgt namens ons de deelnemersregistratie en de ondersteuning van het online programma. Alvast bedankt voor je aanmelding.

Accreditatie

Voor het congres wordt accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&VN. Sta je ingeschreven bij het Kwaliteitsregister V&VN, vul dan hieronder je BIG-nummer en/of je V&VN-nummer in.

Allergieën

Zoals je in het programma kunt zien zorgen we voor de lunch. Je kunt rekenen op een ruime keuze aan (vegetarische) broodjes. Graag horen we van tevoren als er allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden.

Nieuwsbrief Vilans.nl

Op de hoogte blijven van updates over het congres én ander interessant nieuws uit de langdurige zorg? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Privacy

Aanmelder.nl en Zoek het Uit! handelen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door het landelijk congres Zoek het uit! vind je hier.

Maak je workshopkeuze!

 

Informatie over de workshops vind je hier.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren