Informatie

       
Locatie
De Summer BBQ vindt plaats in de tent op het stuk grond naast de hellingbaan van Nature's Pride.
       
Parkeren
Vanwege het laden en lossen op de begane grond, wordt voor het parkeren van de auto's uitsluitend gebruik gemaakt van het parkeerdek. Alleen op het parkeerdek kunnen de auto's eventueel tot zaterdag blijven staan. Op de hellingbaan wordt een afgescheiden looppad gecreëerd zodat voetgangers ook veilig gebruik kunnen maken van de baan.  
     
Programma
De feesttent en eetgelegenheden zijn op 22 juni vanaf 16:30 uur geopend. Rond 19:30 uur verwachten we een spectaculair muzikaal optreden, waarna om 20:00 uur de BBQ eetgelegenheden sluiten. Het feest is om 21:30 uur afgelopen.
       
Diner
Tijdens het feest worden verschillende producten met een exotisch tintje vers bereid door diverse koks. De maaltijden zijn ter grootte van een volledige avondmaaltijd.  
      
Allergiën
Heb je dieetwensen of last van allergiën? Geef dit dan a.u.b. door via het aanmeldformulier zodat de koks hier rekening mee kunnen houden. Op het feest zelf kan je je melden bij het cateringpersoneel.

Garderobe
In de feesttent is beperkte garderobe aanwezig. Daarom graag zo veel mogelijk de jassen in de auto's achterlaten.
    
Genodigden
Alle Nature's Pride en Nextpayrol medewerkers zijn uitgenodigd voor dit feest. Deze keer zonder partners.

Aanmelden en afmelden
Aanmelden en afmelden kan tot 7 juni via het online aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je op het door jou opgegeven mailadres een bevestiging van inschrijving. In deze email staat ook een link vermeld welke je kunt gebruiken als je je inschrijving wilt aanpassen of je jezelf wilt afmelden. Bewaar de email dus goed!

Rookruimte
Het is niet toegestaan in de tent te roken, ook niet bij slecht weer. Naast de tent wordt een buitenruimte gecreëerd waar ook gerookt kan worden. De sigaretten graag alleen in de daarvoor bestemde asbakken doven.

Foto's
Tijdens het evenement worden door een professionele fotograaf foto's gemaakt. Deze foto's worden mogelijk voor online marketing doeleinden gebruikt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit vooraf aan het evenement per e-mail aan de organisatie doorgeven (feestcommissie@naturespride.nl).
  
Persoonsgegevens
Bij het aanmelden via deze website worden diverse persoonsgegevens gevraagd. Deze zijn nodig voor de veiligheid (mobiel telefoonnummer) het inschatten van het in te kopen voedsel (allergiën). Uiterlijk een week na het evenement worden de persoonsgegevens verwijderd.
   
Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Feestcommissie! We helpen je graag.

inschrijfformulier maken
 inschrijfformulier maken