Congres Architectuur in de Zorg 2020

Congres Architectuur in de Zorg 2020

* Let op:

Indien u van ons een kortingscode heeft ontvangen, kunt u deze onderaan op het formulier invullen bij 'Kortingscode (optioneel)'.

 

Tijdens het congres zijn er diverse presentaties. Zodra de sessies bekend zijn ontvangt u hierover bericht.

Totaal: € 0,00

Privacy Statement
Door op "Lees meer" te klikken, leest u ons Privacy Statement.

Door u te registreren voor dit congres, gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met het congres. Wij verwerken uw naam, organisatie, functie, e-mailadres en eventueel allergieën voor de catering. De adresgegevens worden verwerkt voor het verzenden van de bevestiging en factuur.
Uw gegevens worden na maximaal 2 maanden na de bijeenkomst verwijderd als u er niet bij kon of wilde zijn. Was u er wel bij, dan bewaren wij uw gegevens graag wat langer, zodat wij u ook uit kunnen nodigen voor eventuele vervolgbijeenkomsten. Laat u het gerust weten als u dat niet wilt. En vindt u het niet fijn om op foto's te komen, laat u dit dan ook weten, zodat de fotograaf er rekening mee kan houden. 
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer.

Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.