ZoSocial

ZoSocial is hét event in jouw regio waar jij op jouw manier bezig kan zijn met social media en de nieuwste ontwikkelingen in de ICT en communicatie. Hoe kunnen ze helpen om dingen makkelijker en beter te doen … te innoveren? We nodigen je uit op deze inspirerende dag!

Make My Day

ZoSocial heeft een vernieuwende en verfrissende opzet. Geen strakke schema’s vol met presentaties, maar een vrij in te delen programma waarbij jij bepaalt wat je interessant vindt. Zo ben je bijvoorbeeld wel op de hoogte van sociale netwerken online en hoe je deze in kunt zetten, maar wil je meer weten het gebruik van cloud computing in een bedrijf. Misschien ben je nieuwsgierig naar wat er nieuw is op de markt, of hoe andere mensen in hun bedrijf innoveren.

In het aanbod van ZoSocial bepaal je zelf wat je wilt leren en wie je wilt ontmoeten. Per ronde van 30 á 45 minuten kun je jezelf aanschuiven bij workshops in verschillende ruimtes. De workshops worden meerdere malen per dag gegeven zodat jij niets hoeft te missen. Toegankelijke, boeiende sprekers vertellen in begrijplijke taal, in dialoog met jou, over verschillende onderwerpen. Ga bijvoorbeeld in gesprek met Patrick de Laive, die de mobiele applicatie feest.je ontwikkelde. Laat je verbazen door Kees-Jan Diepstraten van presis.nl, die helemaal thuis is in interne social media. Hij vertelt hoe social media een bedrijf efficiënter laat draaien en hoe het vele kosten bespaart. Het complete programma kun je binnenkort vinden op www.zosocial.nl. ZoSocial is interactief, vrij en ongedwongen. Het is jouw dag.

Met vriendelijke groeten,

Doser Design & Oase Business Events

ticketverkoop
 ticketverkoop