Zuurstof voor je Ziel 
 
Een workshop die jou wellicht opnieuw doet ervaren dat op het toneel des levens jij de enige echte hoofdrol bent. Dat het in eerste instantie om jou en jouw welzijn gaat. Jij hoort in het midden te staan. In volle glorie.  Het toneel waar jij je vrij, onbevangen, argeloos, fantasierijk mag uiten, van je mag laten horen. Het toneel waar je ratio niet op nummer 1 staat maar veeleer je speelsheid, je lijf, je stem, je improvisatievermogen.
 
 Zuurstof voor je Ziel haalt je uit je harnas waar je misschien al te lang in opgesloten bent, uit je angsten, twijfels, zorgen, controle en onzekerheden. Tijdens een sessie komen er vaak onvermoede krachten en mogelijkheden aan het licht. Doe je opeens dingen waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou durven. Met lef en humor want er valt ook veel te lachen.
 
 Zuurstof voor je Ziel daagt je uit om je ongekende talenten voor eens en voor altijd naar boven te halen en niet langer te luisteren naar interne critici en stemmen in je hoofd die het altijd beter weten en jouw zelfvertrouwen aantasten en je er vaak van weerhouden je met volle overtuiging te uiten. Jezelf uiten is van levensbelang, doe je het niet dan kroppen dingen zich op met alle gevolgen van dien.
 
 Zuurstof voor je Ziel haalt je glans en glinstering weer naar boven. Laat jou opnieuw stralen. Je leert gemakkelijker, lichter, speelser naar de dingen te kijken. Zonder er aan te lijden. Je leert om de volledige regisseur over jouw eigen leven te worden. 
 
Zuurstof voor je Ziel is anders, uitdagend, intens, prikkelend, hilarisch, onverwacht en absoluut bevrijdend! 
 Een happening die je niet zo snel vergeet.