Hoezo?

Als zelfstandig professional heb je veel vrijheid om je vak naar eer en geweten uit te voeren. Er zijn ook veel zaken waar je rekening mee moet houden. Bedrijfsvoering is voor veel zelfstandigen niet direct het leukste onderdeel. Niet in de laatste plaats door de ogenschijnlijke complexiteit en de vele disciplines die betrokken zijn. Een goede informatiemiddag op niveau lijkt ons dan ook zeer op zijn plaats.

Goed uitgerust

De bijeenkomst is op niveau. Geen slaapverwekkende praatjes van fiscalisten die zich verliezen in hun vak. Geen pr-praatjes van advocatenkantoren die zieltjes willen winnen. Nee, korte krachtige en informatieve sessies waar jij wat aan hebt. Van deskundige mensen.

Vragen

De gastsprekers geven onder meer antwoord op de vragen: Welke rechtsvorm past het beste bij mijn situatie? Opdrachtgevers hebben soms van die onvriendelijke en ondoorzichtige overeenkomsten en voorwaarden, waar moet ik op letten? Hoe kan ik gedoe voorkomen voor mij en mijn opdrachtgever in de relatie met de Belastingdienst? De tarieven lopen zeer ver uiteen in de markt, hoe weet ik of ik een redelijk tarief hanteer? Met welke aansprakelijkheid heb ik rekening te houden, wat is wijsheid?

Niet verdienen

We organiseren deze bijeenkomst om zelfstandig adviseurs en managers zo goed mogelijk en onafhankelijk te adviseren over bedrijfsvoering. De bijeenkomst is rond kostprijs gecalculeerd. Naast de informatieve sessies op een mooie locatie zijn ook de drankjes en hapjes bij de prijs inbegrepen.

ticketverkoop
 ticketverkoop