100 jaar Pensioen


Dit jaar vieren we 100 jaar Pensioen in Nederland en 100 jaar ABP. Een belangrijke mijlpaal: al 100 jaar zorgen we in Nederland met elkaar voor ons pensioen. Dat doen we samen. En daar zijn we trots op. 

100 jaar in verhalen
Met onze deelnemers, werkgevers en sociale partners staan we dit jaar stil bij 100 jaar. We presenteren u met gepaste trots twee bijzondere tijdsdocumenten. In 100|De Film delen tien generaties 100 jaar aan prachtige verhalen. Verhalen over vroeger en nu, maar vooral de toekomst. Over dromen en ambities, over het veranderende Nederland, over economische voorspoed en knagende duurzaamheid. Verhalen die het waard zijn om met elkaar te delen. 

Een andere reis maken we in 100|De Expositie. Een interactieve tentoonstelling die bevraagt waarom er in 2022 nog altijd een pensioenkloof van 40% is tussen vrouwen en mannen. We kijken 100 jaar terug, en 100 jaar vooruit. Duik in de levens van vrouwen, hun kansen en belemmeringen. En ontdek hoe financieel vrij uzelf bent. 

Persoonlijke uitnodiging 
Graag nodigen we u daarom uit voor de feestelijke lancering van 100|De Film en de bezichtiging van 100|De Expositie op donderdag 20 oktober op het kantoor van ABP en APG in Amsterdam. 
 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren