Activiteiten

Het middagprogramma bestaat uit diverse activiteiten met voor elk wat wils! Van sportieve en muzikale uitdagingen tot ontspanning, lachen en samenwerken. Plezier, verbinding en lol verzekerd, dus laten we samen bewegen, spelen en creëren!!

We splitsen de middag op in 2 rondes: kies per ronde een activiteit die je leuk lijkt, zodat je in totaal aan 2 verschillende activiteiten kunt meedoen.

Heb je je keuze gemaakt? Meld je voor beide activiteiten aan via de pagina Aanmelden.

 

Deadline = maandag 11 september

 

 • Beachvolleybal
  Zon (hopen we ;)), zand en teamwork - tijd om de stress achter te laten en een potje te beachvolleyballen! Voel het zand tussen je tenen, de spanning van het spel en de vreugde van samenwerking. Een perfecte manier om samen te ontspannen en te bewegen. Serve it, spike it, love it!
   
 • Bowling
  Kekke schoenen, gecombineerd met een vleugje competitie - bowlen met je collega's is de perfecte manier om te ontspannen! Rol de bal, gooi wat strikes en maak jezelf onvergetelijk op de baan. Klaar om de kegels te laten vallen? Let's roll!
   
 • Padel
  Padel is één van de snelst groeiende sporten van Nederland op dit moment. Het is een sport voor alle leeftijden die je gemakkelijk en snel kunt leren. Swingende rackets, vrolijke competitie en nieuwe vaardigheden wachten op jullie. Doe mee en ontdek de energie van samen spelen in deze dynamische workshop!
   
 • Samen zingen
  Ontdek het plezier van samen zingen! Of het nu een serenade of een vrolijk refrein is, zingen schept niet alleen herinneringen, maar versterkt ook de teamgeest. Misschien is het dagelijkse kost voor jou óf stap je juist uit je comfortzone. Pak die noten en laat de muziek stromen!
   
 • Salsa dansen
  Stap in het ritme van plezier met salsa dansen samen met je collega's! Laat de muziek je leiden, terwijl jullie lachen, bewegen en de heupen losgooien. Salsa versterkt niet alleen de band, maar laat jullie ook stralen op en buiten de dansvloer. Let's salsa!
   
 • Let the games begin!
  Duik met je collega's in een wereld van lachen, strategie en gezonde competitie met gezelschapsspellen! Van tekenen tot raden, of schaken met koninklijke zetten, spelletjes brengen plezier en verbinden. Let the games begin in de SOL spelletjeshoek!
   
 • Tai Chi
  Ontdek de rustgevende kracht van tai chi! Beeld je in: sierlijke bewegingen in harmonie, stress smelt weg en teamgeest bloeit op. Deze tai chi-activiteit verfrist lichaam en geest, terwijl het de band met je collega's versterkt. Ben jij goed in balanceren?
   
 • Suppen
  Stel je voor: een avontuur vol lachen en balanceren op een mega supboard, omringd door je enthousiaste collega's. Samen glijden over de Zevenhuizerplas én proberen niet te vaak in het water te duikelen. Een onvergetelijke ervaring!


Ga naar Aanmelden

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren