Hierbij willen we informeren dat ons jaarlijkse VvBN symposium, gepland voor vrijdag 27 maart 2020, NIET kan doorgaan vanwege de COVID-19-maatregelen. Afhankelijk van verdere ontwikkelingen zijn we hard bezig om het symposium in zijn huidige opzet te verzetten naar een geschikt moment in het najaar van 2020. We hopen jullie zo snel mogelijk een nieuwe datum te geven. Voor diegene die zich reeds hebben ingeschreven, we hopen ten zeerste dat de inschrijving kan blijven staan en geldig kan zijn voor later dit jaar. Voor vragen en/of opmerkingen, kun je contact opnemen met de organisatie via alexandra@almarketing.nl

 

Symposium 27 maart 2020
'Bewegen als medicijn'

Welkom bij de registratie website voor het jaarlijkse Symposium van de Vereniging van Bewegingswetenschappen Nederland. Thema van dit jaar is 'Bewegen als medicijn'. Wat kan bewegen doen aan het bevorderen van de gezondheid. Wat betekent dit voor de bewegingswetenschappen. 

De opzet van het Symposium 2020 is anders dan andere jaren. In de ochtend hebben we een aantal interessante sprekers en zijn er parallel sessies op het gebied van de verschillende interessegroepen. In de middag gaat iedereen actief aan de slag met een aantal workshops.  Meer informatie tref je aan onder het programma en via het het aanmeldformulier, kan men zich weer aanmelden. De locatie is wederom in Utrecht bij het Accommodatiecentrum Domstad.

Kosten Symposium:
Ticket Lid VvBN € 100,00
Ticket Nieuw lidmaatschap VvBN + Symposium Speciaal Tarief: € 145,00
Ticket geen Lid VvBN € 175,00

Ticket Studentlid VvBN € 55,00
Ticket Nieuw lidmaatschap student VvBN (1e jaar gratis) + Symposium : € 55,00
Ticket geen studentLid VvBN € 75,00

Actief deelnemen aan het Symposium als sponsor? Check onze sponsormogelijkheden

Wij hopen jullie op 27 maart te verwelkomen! 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren