Congres Seksueel Geweld
Achter de voordeur

Woensdag 3 maart 2021 | Online livestream

 

Geef hieronder je postadres door, zodat wij je van te voren een congrespakket kunnen sturen. De deadline hiervoor is woensdag 24 februari, bij aanmeldingen na deze datum kunnen wij helaas niet garanderen dat het pakket op tijd binnen komt.

Let op! Vergeet na het invullen van je adres niet om onderaan de pagina je gegevens op te slaan. 

Aanmelden

Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

€ 349,00

Totaal: € 349,00

*Collegatarief
Collega's moeten in één keer worden aangemeld om gebruik te kunnen maken van het collegatarief en worden op één factuur gefactureerd. De korting wordt pas zichtbaar bij de tweede persoon. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

In verband met het doen van de bestellingen en het inpakken van de pakketten willen we je vragen uiterlijk maandag 22 februari je gegevens door te geven.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld