Prof. dr. ir. Rini van Solingen

Prof. dr. ir. Rini van Solingen is deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Delft. Hij is ook CTO bij Prowareness (www.scrum.nl), waar hij organisaties helpt om snel en wendbaar, werkende en waardevolle software op te leveren. Het leiden van grootschalige Agile-transformaties is zijn expertise. In 2010 verscheen van Rini’s hand De Kracht van Scrum. Eind dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek De Responsive Enterprise - Hoe maak je een grote organisatie net zo snel en slagvaardig als een start-up?

Dr. Bas Kodden

Dr. Bas Kodden is onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij voltooide zijn studie Rechten en zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf 2010 is hij werkzaam binnen het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds september 2017 is hij directeur van het Executive MBA programma. Tot 2010 had Bas een onderneming die uitgroeide tot Recruitment Groep Nederland met meerdere labels en diverse vestigingen. Daarna richtte hij zich op wetenschappelijk onderzoek en het trainen van jonge, ambitieuze studenten naar toekomstige leiders (Hoog Energieke Leidingnemende Doeners). Hij schreef het boek Word een HELD, ook in Engeland en Duitsland uitgegeven.

Dr. ir. Martin van Staveren MBA

Dr. ir. Martin van Staveren MBA promoveerde op risicomanagement in organisaties. Hij is kerndocent van de Master Risicomanagement, Universiteit Twente. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij vele organisaties in diverse sectoren over vernieuwend risicogestuurd werken. Daarvoor werkte Martin ruim 20 jaar als ingenieur en manager, in binnen- en buitenland. Hij is o.a. auteur van Risicogestuurd Werken in de Praktijk.

Prof. dr. Sander Klous

Prof. dr. Sander Klous is gepromoveerd in de hoge energie fysica. Hij heeft gewerkt op CERN, ’s werelds grootste natuurkundig instituut in Genève. Daar heeft hij onder andere bijgedragen aan het onderzoek van het ATLAS experiment dat heeft geresulteerd in de ontdekking van het Higgs Boson (Nobelprijs 2013). Klous is Managing Director Big Data Analytics bij KPMG en is hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van Big Data Ecosystemen. Zijn boek Wij zijn Big Data over de toekomst van de informatiesamenleving, was runner-up bij de Managementboek van het Jaar verkiezing 2015.

Prof. dr. Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Management en is directeur van De Wit & Meyer Strategy Works te Rotterdam. Gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij heeft talloze publicaties op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer.