Food Future Update 
 📽 LIVE Online Event

 

2 november 2021

 

Direct inschrijven >

 

 

 

 

 

Een online event over de toekomst van de productie van ons voedsel. Wat zijn de belangrijkste grote ontwikkelingen die de sector drijven? Waar zitten de echte innovaties die zorgen voor betere, duurzamere, gezondere, veiligere, lekkere en geavanceerde voedingsoplossingen? Een live online seminar waar je veel kennis in korte tijd op doet. Relevant en direct toepasbaar.

 

In het live event krijg je op je eigen werkplek of thuis de essentiële kennis over de ontwikkelingen van ons toekomstige voedsel, die je nú nodig hebt.

 

Up-to-date in één dag 


Verdiep je in korte tijd in de laatste topics over productontwikkeling, verduurzaming, technologie, digitalisering, voedselveiligheid en innovatie. Experts nemen actueel, helder en praktijkgericht ontwikkelingen met je door.

Met veel netwerkmogelijkheden!


Zoals live video-interacties tussen deelnemers, chatfuncties, meerdere gelijktijdige virtuele rondetafelgesprekken en een Partnerplein voor interactie met onze kennispartners.

Op je gemak de online seminar terugkijken

De seminar kun je live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Na afloop is de seminar direct on demand beschikbaar en zijn alle onderdelen ook als webinars terug te kijken. 

Meer over de Food Future Update >

 

Waarom inschrijven?

 

 Wordt in één dag weer helemaal op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, trends, nieuws en achtergronden omtrent Food Future.

 Ontmoet mede-professionals, ga het gesprek aan met onze kennispartners, stel vragen aan sprekers  en netwerk met andere bezoekers in de Netwerklounge.

 Je bent virtueel bij elkaar en niet fysiek (geen risico). Online events zijn nu relevant én toekomstbestendig. Met één klik neem je deel vanuit uw eigen huis. 

 Na afloop direct on demand beschikbaar. De diverse onderdelen zijn ook apart terug te kijken.

 

 

 

Voor wie?

De Food Future Update is interessant voor de voedingsmiddelentechnologen, procestechnologen, voedingsdeskundigen en -wetenschappers, productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en directies in de foodsector die de toekomst van ons voedsel vormgeven.

Bekijk het programma>

 

 

​​​​

 

De Week van VMT:


Gemiddelde score: 3.8 uit 5

 Op basis van 29 beoordelingen

 

 

Reviews van De Week van VMT 2020:

''Een zeer goed alternatief voor een mooi evenement. Ook dit jaar weer goed opgezet met een ruim aanbod aan interessante sprekers!''

''Online week van VMT: Inspirerend, aanrader!''

''De Week van VMT gaf mij de mogelijkheid om efficiënt informatie in te winnen over relevante onderwerpen op mijn vakgebied en trends. Deskundige sprekers maakten deze informatie het kijken waard. Het is ook fijn om anoniem vragen te kunnen stellen, dat is bij een fysieke bijeenkomst lastiger''.

''Verschillende leuke lezingen kunnen volgen! Ook voor mij als student was het zeer interessant en heb ik mijn kennis kunnen vergroten''.

''Een leuke en informatieve week!''

Interessante onderwerpen, erg gericht op de toekomst.