Lieve collega’s,

Zoals ik in mijn laatste videoboodschap al aangekondigd heb, organiseren wij weer een vitaliteitsdag. Op 12 februari a.s. tussen 10:00 uur en 14:00 uur gaan we live met de eerste PSradio-uitzending. Het belooft een mooie uitzending te worden! En DJ Nick krijgt een wel heel bijzondere sidekick, namelijk niemand minder dan Chris Zegers!!!

De volgende onderdelen komen in ieder geval voorbij in deze unieke live-uitzending:

  • Interview door Chris met Casper.
  • Chris’ visie op Werk met je hart.
  • Verzoekplaatjes: wil je je eigen favoriete nummer horen op PSradio? Stuur dan je verzoekjes in. Heb je een bijzonder verhaal bij deze plaat, dan horen wij dat ook graag. En wie weet belt Chris jou om jouw verhaal tijdens de uitzending te delen. Stuur je verzoekjes voor 9 februari naar events@publicsupport.nl.
  • Raad het geluid: tijdens de uitzending hoor je regelmatig een geluid voorbijkomen. Weet jij welk geluid het is? De winnaar maakt kans op een mooie prijs.

Voor en na de uitzending nodigen wij je weer uit om naar buiten te gaan om te sporten, wandelen of fietsen. Of op een andere manier invulling te geven aan vitaliteit.

Praktische informatie:

  • In de week van 8 februari ontvangen jullie informatie over hoe je kunt meeluisteren en soms ook kijken.
  • De opdrachtgevers worden maandag 1 februari a.s. door ons geïnformeerd.
  • Lukt het om, in overleg met de opdrachtgever, vrij te nemen en mee te luisteren/kijken en daarna te werken aan jouw vitaliteit, dan vul je op 12 februari op je urenstaat 8 uur bij overige opdrachturen in.
  • Lukt het echt niet om vrij te nemen (dan kun je de radio op de achtergrond aanzetten) of is gedurende je huidige opdracht vrijdag je “vaste” vrije dag, dan mag je in die week (dus de week van 8 t/m 12 februari en uiteraard in overleg met je opdrachtgever) 8 uur op een andere dag vrij nemen of verspreiden over twee dagdelen in deze week. Ook dan vul je de uren in bij overige opdrachturen.

Ik wens jullie alvast veel plezier en vergeet vooral niet je verzoeknummers in te sturen.

 

Met hartelijke groet,


Casper Venema

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren