Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

€ 399,00

Totaal: € 399,00

Voor een bezoek aan het congres dien je, volgens de regels van Rijksoverheid, in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest zijn. Je maakt hiervoor een QR-code aan in de de CoronaCheck-app. De meest gestelde vragen vind je hier: FAQ

Contactgegevens deelnemer

Organisatiegegevens

Het factuuradres kunt u (na aanmelden) invoeren op de volgende pagina.
 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

Extra's voor u als deelnemer

Als deelnemer van dit congres profiteer ik van 30% korting, ik betaal het eerste jaar slechts € 67,20 in plaats van € 96,00.* Ik ontvang binnen één dag een e-mail met een link waar ik aanvullende gegevens achterlaat om het GZ-psychologie -abonnement te activeren. Na activatie krijg ik toegang tot GZ-psychologie digitaal en ontvang ik het tijdschrift GZ-psychologie 6x per jaar op mijn deurmat.

*Abonnement tot wederopzegging. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees, niet voor bestaande abonnees. 

* Verplicht veld