POM intervisie

Nieuwe POM intervisiegroep start in april!

In april 2021 start een nieuwe POM intervisiegroep voor en door leden. In de intervisiebijeenkomsten bespreken we praktijkcasussen van jullie op het gebied van omgevingsmanagement. Daarbij leert niet alleen de inbrenger, maar ook de rest van de deelnemers van deze casus.

Op 9 september 2020 is de vorige intervisiegroep gestart en inmiddels hebben zij één fysieke ontmoeting gehad en drie digitale. Een van de deelnemers zegt dit over zijn ervaring:

Doordat ik mijn probleem aan andere omgevingsmanagers mocht voorleggen, mij vragen gesteld, waarvan de antwoorden mij extra inzicht gaven. Dat helpt mij om met meer zekerheid een gekozen richting op te gaan. Intervisie is voor mij waardevol en ik raad het aan voor ervaren en minder ervaren omgevingsmanagers.

Wil je deelnemen aan een intervisiegroep?

Is omgevingsmanagement ook jouw vak?
Wil je je daar verder in ontwikkelen?
Ben je iemand die leert van de ervaringen van jezelf en anderen?
Is jouw antwoord op bovenstaande vragen “ja!”, meld je dan snel aan.

Wat?

Intervisie is een professionele uitwisseling tussen mensen die werkzaam zijn in het vak omgevingsmanagement. In een vaste groep op basis van gelijkwaardigheid, wat besproken wordt, is en blijft binnen de groep. Jette Eshuis zal de eerste zes sessies begeleiden volgens een gezamenlijk vastgestelde methodiek.

Wanneer?

Vanaf april 2021 faciliteren we zes bijeenkomsten (ca. 1 per maand) met intervisiebegeleider.

Begin maart plannen we met de deelnemers de eerste sessie. Ook de bijeenkomsten in de maanden kunnen jullie zelf inplannen. De datum 1 april is een fictieve datum.

Waar:

Nader te bepalen, uitgangspunt is fysiek, maar digitaal blijkt ook goed te werken.

Wie?

POM leden, 8-10 personen per groep

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren