Geachte mevrouw/heer,

 

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Online collegereeks: Gezondheidsuniversiteit: Leren over je lijf - Neurologie.

Klik op Aanmelden en betalen, waarna u automatisch terecht komt op het Online Betaalplatform waar u direct kunt betalen via Ideal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, gelieve dezelfde stappen te doorlopen (dus ook klikken op Aanmelden en betalen), kies voor IBAN/Sepa betaling en klik op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.

 

De data en tijden zijn:
Woensdagavonden van 19.00-21.00 uur
19 en 26 mei & 2, 9, 16 juni 2021


Let op:

- Indien u wenst deel te nemen aan de onderwijsgroepen na de colleges, dan kunt u uw keuze bij de betalingsopties aanvinken.

- U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan). 

- Inschrijven voor afzonderlijke colleges is helaas niet mogelijk.

- Uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 


Met vriendelijke groet,
Studium Generale & De Gezondheidsuniversiteit
sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl 
www.gezondheidsuniversiteit.nl

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement.
Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 10,00
€ 0,00

Totaal: € 10,00