Digitale fitheid tijdens je studie!

Thuis studeren kan voor sommigen heel prettig zijn, maar anderen lopen juist helemaal over en krijgen weinig meer gedaan. De prikkels om je heen van andere gezinsleden of juist die oorverdovende stilte als je alleen in je studentenkamer zit, thuis studeren vergt nogal wat van ons...

En hoe blijf je gemotiveerd? Ook thuis kan het lastig zijn om elke dag weer opnieuw alles uit je studie te halen.

•    Welke routines kun je inzetten om thuis goed te werken?

•    Hoe blijf je gefocust tijdens het studeren?

•    Hoe kan je efficiënter digitaal studeren? 

•    Hoe hou je de motivatie vast tijdens je studie?

Door COVID-19 is nog duidelijker geworden dat digitale fitheid naast mentale en fysieke fitheid van wezenlijk belang is. Martijn Aslander helpt je tijdens dit webinar met alle bovengenoemde punten door aandacht te besteden aan digitaal bewustzijn, digitale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk kennismanagement. Hij geeft je praktische tips die niet alleen tijdens je studie van pas komen, maar ook zeker in jouw toekomstige carrière.

TIP! Het is een interactieve webinar, dus probeer alvast wat vragen voor te bereiden.

Spreker

Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta.

Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Wanneer?

Op 17 mei start het webinar ‘s avonds om 19:00 tot 20:00. De link naar het webinar ontvang je een uur van tevoren per e-mail.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor studenten die meer willen leren over productiviteit, persoonlijke ontwikkeling en motivatie. We leggen hierbij de nadruk op tips en trics die toepasbaar zijn tijdens je studie, maar uiteraard ook handig zijn voor in je toekomstige carrière. Dus ook zeker interessant voor docenten!

Gratis te bekijken

Bohn Stafleu van Loghum wil graag wat terug doen voor studenten en daarom is het webinar ‘Digitale fitheid tijdens je studie’ gratis te bekijken. Tijdens de live uitzending is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker en dieper op de materie in te gaan.