Fietsen voor mijn Eten Kromme Rijnstreek

Welkom in de Kromme Rijnstreek!

Waar vind je in de regio Kromme Rijnstreek lekker eten, zo langs de weg op boerenweggetjes, in de boomgaarden, langs de Kromme Rijn en bij kleine winkeliers en stalletjes? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Mijn naam is Christie de Vrij, voorfietser van Fietsen voor m’n eten – Kromme Rijnstreek.  In navolging van initiatiefnemer Marja van der Ende in regio Westland willen wij de deugd fietsen graag koppelen aan de nood: zorgen voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunen wij het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in de Kromme Rijnstreek die hun producten langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze?

Wil je informatie en tips delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende boer of ondernemer? We willen ook graag inventariseren hoe er betaald kan worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig? Deel ze via het tipsformulier.

Deze regiopagina kan uitgroeien tot een platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Kijk op de regiokaart van Kromme Rijnstreek voor alle locaties die we inmiddels verzameld hebben.

De meest actuele informatie is te vinden in onze Facebookgroep

Vragen en/of opmerkingen? Mail naar krommerijnstreek@fietsenvoormijneten.nl.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren