Studio Connect: AI & Future Energy

Wat is de toegevoegde waarde van AI in de energietransitie? Wanneer zet je als ondernemer AI wel in en wanneer juist niet? En welke AI innovatie-uitdagingen voor de energietransitie zijn er?

Tijdens deze Studio Connect op dinsdag 13 juli van 16:00 tot 16:45 uur gaat Remy Gieling (moderator, founder AI.nl) in gesprek over twee thema’s rondom AI en Future Energy. Tijdens het eerste deel hebben we het over AI en energiezuinige gebouwen, met Walter Okhuijsen, manager Business Development & Innovation bij Strukton en Antonio Vega, oprichter en directeur bij Enappgy aan. Tijdens het tweede deel van deze studiosessie hebben we het met Jan Willem de Jong, commercieel directeur iwell en Bouke Siebenga, oprichter van Friday Energy over AI en batterij management.

Ook zal Eelco Boers tijdens een pitch meer vertellen over zijn bedrijf Smartdodos.

Over Studio Connect: AI

In maart 2021 is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met zo’n 800 bedrijven, waarvan 170 start-ups heeft de hub een regionale functie om een community rondom AI op te bouwen. We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken.

Dit jaar gaat Remy Gieling tijdens Studio Connect: AI in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan!.