Online & Social Marketing

Drie gratis online bijeenkomsten voor retailers en horeca over strategie, kanalen én social posts schrijven én continueren. 

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? Goede vragen die allemaal aan bod komen tijdens drie opeenvolgende gratis MKB Digicafés op dinsdagvond 24 augustus, 7 september en 21 september. Meld je direct aan!

Tijdens dit speciale drieluik van het MKB Digicafé nemen we je mee in de wereld van Online & Social Marketing, speciaal gericht op retailers en horeca. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met online & social marketing.

 

 

 

MKB Digicafé: Online & Social Marketing: Sociale kanalen

dinsdag 7 september | 19.30-20:30 uur | gratis | online via MS Teams

RauwCC verzorgt het tweede MKB Digicafé over sociale kanalen. Dennis de Winter is social media-expert, -trendwatcher en -trainer. Hij weet precies welke sociale kanalen er zijn, kent hun voor- en nadelen en weet waar voor jouw bedrijf de kansen liggen. Dennis deelt zijn kennis en geeft de retail en horeca ondernemers praktische tips bij het kiezen, inrichten en creëren van hun sociale netwerk.

 

MKB Digicafé: Online & Social Marketing: Social posts, planning en netwerk

dinsdag 21 september | 19.30-20:30 uur | gratis | online via MS Teams

Nu je weet hoe je jouw sociale netwerk wilt inrichten, is het tijd voor de content. In het derde MKB Digicafé is Marc Pieterse (founder) van The Young Digitals onze gastspreker. The Young Digitals is een sociale onderneming die jongeren opleidt naar een baan als digital marketeer. Marc geeft je praktische tips over de perfecte post: waar moet je op letten bij tekst en beeld? Hoe houd je het vol en hoe bouw je een netwerk van volgers op? 

 

Jong talent staat voor jou klaar in de digiwerkplaats

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Vanuit deze digitale werkplaatsen staan studenten van diverse opleidingen voor je klaar om te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Maak kennis, ga in gesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

Het MKB Digicafé is een initiatief van:

en wordt mede mogelijk gemaakt door:

MRDH, MKB010>>Next, Gemeente Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank,
MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus