Sabine Uitslag - Gespreksleider
Sabine Uitslag is Chief Inspiration Officer van Werkplezier in de zorg, een initiatief van FWG Progressional People. Deze beweging heeft als doel om de knellende kaders in de zorg op te rekken en zo het werkplezier van professionals te vergroten. Sabine Uitslag is Voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA en heeft gewerkt voor het Wetenschappelijk instituut van deze partij. Ze is verpleegkundige en gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. Ze studeerde Top Class Bestuurskunde in de gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit.


Marjon BachraDirecteur-bestuurder JOGG
Marjon Bachra is directeur-bestuurder van JOGG. Zij leidt de organisatie sinds 2012, eerst vanuit het Convenant Gezond Gewicht, daarna vanaf 2015 als zelfstandige stichting. Na haar Master Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam startte zij haar carrière in het bedrijfsleven in 1998 bij Barentz B.V.  Vervolgens werkte zij in de periode 2003-2012 in diverse managementfuncties bij de Ministeries Economisch Zaken, Jeugd en Gezin, Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en het Ministerie van Volksgezondheid. Daarbij lag de focus op preventie en jongerenparticipatie.

 

Koen Schobbers - internationale spreker, bestuurslid en vicevoorzitter van de ‘Athletes & Players Commission’ van de Global Esports Federation, mede oprichter "Parents of Play" en schrijver van het boek "Mijn gamende kind".
Koen geeft vanaf 2016 workshops aan ouders en kinderen waarbij hij zijn eigen overzichtelijke modellen gebruikt om facetten in de wereld van gaming en esports uit te leggen. Zijn bekendste model is de ”Spel Schijf van Vijf’’, een model met veel informatie en advies met betrekking tot de omgang van een gamend kind en hoe een kind zichzelf kan disciplineren en in balans kan houden. Door de enorme interesse en vraag vanuit ouders besloot Koen in 2017 een boek te schrijven om meer mensen te kunnen helpen; "Mijn gamend kind".


Dion 1/2 van TeVeelGevraagd - gamer

Dion is één van de twee makers van het YouTube-account TeVeelGevraagd met meer dan 500.000 abonnees. Hij maakt al meer dan 8 jaar video's over games voor kinderen tussen de 12 &16 jaar. Zo maakt Dion bijvoorbeeld video’s over Fortnite, Minecraft & Brawl Stars.


Rick van Paraduze - gamer
Rick, beter bekend als Paraduze is een YouTuber met meer dan 340.000+ abonnees. Hij maakt video’s op YouTube over onder andere Fortnite maar ook andere dingen zoals vlogs.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren