Meet the Future Business Professionals

 

Op 27 oktober 2021 vindt het online Afstudeerevent van de Hogeschool Rotterdam Business School plaats. Het evenement waarbij bedrijven en vierdejaarsstudenten van de commerciële, financiële, management en internationale segmenten met elkaar kunnen netwerken.

 

Het evenement zal volledig digitaal plaatsvinden en zoveel als mogelijk de fysieke ervaring benaderen. In de online lobby heten wij u die dag van harte welkom, de studenten kunnen uw bedrijf bezoeken in uw eigen ingerichte virtuele bedrijvenstand, real-time met u netwerken en diverse onlineworkshops volgen. 

 

Nieuwsgierig naar deze online netwerkervaring. Klik hier voor een impressie van vorig jaar. 

 

Hoe ziet het programma eruit?

Opening 15.00-15.15 uur

Het event start met een gezamenlijke opening.

 

Netwerken: 15.15-17.00 uur
In de virtuele bedrijvenstands kunnen de studenten op een informele manier met vertegenwoordigers van bedrijven in gesprek gaan over de aangeboden praktijkvraagstukken of afstudeerplekken. Het contact zal verlopen via de chat of middels videobellen. Er kan ook een connectieverzoek achtergelaten worden.

 

Deelnemen aan het afstudeerevent?

  • Deelname is kostenloos. De organisatie dient minimaal 1 praktijkvraagstuk en/of afstudeerplek aan te bieden.
  • Deelnemende bedrijven dienen een computer/laptop die via een UTP kabel verbonden is met het internet, met een goede camera en microfoon te gebruiken.
  • Wij adviseren bedrijven die middag twee medewerkers beschikbaar te hebben om te netwerken met studenten en online vragen te kunnen beantwoorden.