Van harte gefeliciteerd met je diploma!

 

Graag nodigen we je uit voor de diploma-uitreiking van de opleiding Communication and Multimedia Design op donderdag 30 september 2021 op locatie Wijnhaven 107. Je kan je aanmelden voor de sessie van 17.30 uur (aanvang 17.00 uur) of de sessie van 20.00 uur ( aanvang 19.30 uur)

Tot en met zondag 19 september kun je doorgeven of je wel of niet aanwezig bent bij de uitreiking. Kun je niet bij de uitreiking aanwezig zijn? Maak dan een afspraak bij de CMI Studentenbalie om je diploma op te halen door te mailen naar cmi-balie@hr.nl

Door de huidige en verwachte maatregelen rondom covid-19 kunnen we een maximum aantal personen per ruimte uitnodigen. Er mogen twee genodigden per student mee. Deze genodigden kunnen de uitreiking in een andere ruimte op de Wijnhaven meekijken via een livestream en zijn niet aanwezig in de collegezaal. Welke ruimte dit is horen de genodigden op de dag zelf. De livestream is ook voor andere familieleden en vrienden te volgen via:
Sessie 1: https://edu.nl/q3ng7 
Sessie 2: https://edu.nl/urm4t

Mocht je op de dag van de uitreiking toch verhinderd zijn of klachten ervaren zoals een (lichte) verkoudheid, hoesten etc.? Dan kun je je tot en met de dag van de uitreiking afmelden via de link in de bevestigingsmail. 

 

We hopen je te zien op de feestelijke uitreiking, tot dan!

 

Met vriendelijke groeten,Opleiding Communication and Multimedia Design