Van harte gefeliciteerd met je diploma!

 

Graag nodigen we je uit voor de diploma-uitreiking van de opleiding Technische Informatica op maandag 11 oktober 2021 op locatie Wijnhaven. Je kan je aanmelden voor de sessie van 17.30 uur (aanvang 17.00 uur) of de sessie van 20.00 uur (aanvang 19.30 uur).

Op deze website kun je tot en met zondag 3 oktober doorgeven of je wel of niet aanwezig bent bij de uitreiking. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens de uitreiking? Maak dan een afspraak bij de CMI Studentenbalie om je diploma op te halen door te mailen naar cmi-balie@hr.nl

Door de huidige en verwachte maatregelen rondom covid-19 kunnen we een maximum aantal personen per ruimte uitnodigen. Er mogen twee genodigde per student mee naar de uitreiking. Ook zorgen we voor een livestream zodat andere familieleden en vrienden kunnen meegenieten van de uitreiking. Deze livestream is op de dag van de uitreiking te volgen via:
Sessie 1: https://edu.nl/uq6m7
Sessie 2: https://edu.nl/pc7ur

Mocht je op de dag van de uitreiking toch verhinderd zijn of klachten ervaren zoals een (lichte) verkoudheid, hoesten etc.? Dan kun je je tot en met de dag van de uitreiking afmelden via de link in de bevestigingsmail. 

 

We hopen je te zien op de feestelijke uitreiking van 11 oktober!

 

Met vriendelijke groeten,Opleiding Technische Informatica