Wil jij blijven ontwikkelen? Kom naar de vrijblijvende informatiebijeenkomst!

Dat kan bij Public Support! We zoeken ambitieuze hoogvliegers voor ons traineeship. Ben je die secretaresse met tientallen jaren ervaring en wil je je nu verder ontwikkelen? Dan is ons traineeship 50+ zeker iets voor jou: met een vast contract toch het avontuur aangaan en je tegelijkertijd verdiepen in je vak.

Binnen dit programma werk je voor uitdagende opdrachtgevers, terwijl je jezelf nog verder ontwikkelt in ons gerenommeerde trainingsprogramma. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van ons online leerplatform, de Public Support Academy.  Zo kun je ook na het trainingsprogramma jezelf blijven ontwikkelen.

 

 

Is jullie traineeship 50+ wat voor mij?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele secretaresses voor ons traineeship 50+. Ben jij iemand die snel verbinding zoekt en maakt? Met je opdrachtgever, maar ook met collega’s? Snap je hoe lijntjes binnen een organisatie lopen? Schakel je snel, houd je van spanning en sta je stevig in je schoenen? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou. Jij biedt jouw expertise aan, en wij geven daar gespecialiseerde trainingsdagen voor terug. Je ontwikkelt je naast je werk op persoonlijk en vaktechnisch vlak, samen met een gemotiveerde groep ervaren secretaresses.

Waarom zou ik een vaste baan opzeggen om bij jullie trainee te worden?

Omdat je er direct een contract voor onbepaalde tijd bij ons voor terugkrijgt. Je hebt de stabiliteit van een vast contract en de spanning van werken voor verschillende opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen én je te onderscheiden. Tijdens ons gespecialiseerde opleidingstraject duik je onder andere in governance, integriteit en ethiek. Maar ook in vaktechnische onderwerpen als werken met Microsoft Teams en SharePoint. Wij begrijpen dat het werk van een ervaren ondersteuner topsport is. Daarom helpen we jou het beste van jezelf te laten zien.

Is je interesse gewekt?  

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Dan nodigen wij je graag uit voor de vrijblijvende, online informatiebijeenkomst op 26 juli om 18:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Marinel van de Velde (directeur TopSecretaresses) je alles over Public Support en de inhoud van het traineeship. 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren