Ondernemerscongres 27 oktober

De afgelopen anderhalf jaar hebben jullie als ondernemers in Soest en Soesterberg alles op alles gezet om in een bizarre tijd je onderneming draaiende te houden. Dat viel soms mee, maar soms ook best tegen. We hopen allemaal dat we nu weer positief vooruit kunnen kijken. En ik ben ook heel blij dat we elkaar weer live mogen ontmoeten zonder anderhalve meter afstand.

Ondernemerscongres 27 oktober
Graag nodig ik jullie uit voor het ondernemerscongres op woensdagavond 27 oktober. Met dit jaar extra ruimte om te netwerken, elkaar weer te zien en te spreken. Het thema van dit ondernemerscongres is ‘Stip op de horizon’, samen kijken we vooruit.

Inspirerend programma
Het ondernemerscongres, met Robbert Meeder als avondvoorzitter, vindt plaats tussen 18:45 en 22:00 uur. De locatie dit jaar is Kontakt der Kontinenten in Soesterberg en hieronder staat het voorlopige programma.

18:45 Inloop met koffie en thee

19:30 Start plenair programma
Opening door dagvoorzitter Robbert Meeder en welkom door wethouder Liesa van Aalst

  • Tafelgesprek over arbeidsmarktkrapte en cybersecurity met als gasten Mirjam van de Kemp (Werk Service Punt), Jos Spruyt (Ben Becker), Robert van Asch (Consignium) en Erwin Faber (Districon).
  • Bekendmaking winnaar van de beste pitchvideo “Mijn stip op de horizon
  • De Fountainheads zijn de hoofdact met hun programma Nooit! Normaal

21:00 Netwerkborrel

22:00 Einde

Aanmelden
Aanmelden voor het congres kan tot dinsdag 26 oktober. Klik hier om je aan te melden.

Ik kijk er erg naar uit jullie op 27 oktober weer te zien. Dank alvast voor jullie aanmelding. Het delen van deze uitnodiging met zoveel mogelijk collega’s wordt erg gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Liesa van Aalst
Wethouder Economische Zaken

Coronamaatregelen

Uiteraard volgen we de geldende coronamaatregelen op ons congres. Dat zal op dit moment betekenen dat we gaan werken met de Corona Check app.