Beste afgestudeerde,

Namens de examencommissie en de opleidingscoördinator feliciteren wij je van harte met het succesvol afronden van de Master Mental Health! We nodigen je graag uit om dit te vieren tijdens de diploma-uitreiking voor de Master Mental Health.

Datum: vrijdag 26 november 2021
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Registratie: 10.00 – 11.00 uur
Aanvang diploma-uitreiking: 11.00 uur
Borrel: 13.00 - 14.00 uur
Locatie: MECC Maastricht, Forum 100, 6229 GV Maastricht

Aanmelding

Wij verzoeken je vriendelijk om je voor 14 november aan te melden en de gasten aan te melden die je  mee wilt nemen naar de uitreiking. Je mag maximaal 4 gasten meenemen. Laat het ons ook weten als je verhinderd bent.

Tijdens de uitreiking zullen we een slide laten zien met je foto, de titel van je scriptie en een persoonlijke quote. Om de template te downloaden, klik je op deze link. Nadat je je slide hebt gemaakt, kun je deze uploaden via het registratieformulier.

Om deze uitreiking leuk en persoonlijk te maken, vragen we je om ons 1 of 2 foto's te sturen die je tijd bij FPN vertegenwoordigen (als er andere mensen op de foto staan, zorg er dan voor dat je hun goedkeuring krijgt, voordat je deze naar ons verzendt.) We zullen zorgvuldig het materiaal selecteren dat we tijdens de uitreiking gebruiken. Je kunt de foto’s via het registratieformulier uploaden.

Let op: afhankelijk van wat er wordt ingestuurd, wordt er een keuze gemaakt. Het kan zijn dat we niet alles kunnen gebruiken, hetzij vanwege de maximale lengte van de uitreiking, de kwaliteit van het materiaal of andere overwegingen.

Ik heb mijn diploma al opgehaald, kan ik nog meedoen?

Ja, je bent welkom om de diploma-uitreiking bij te wonen en te vieren met je medestudenten, vrienden en familie. Tijdens de uitreiking ontvang je niet het diploma (omdat je het al hebt ontvangen), maar ontvang je een symbolische afstudeerenvelop.

Voorbereiding

Om een ​​vlotte en tijdige afstudeerceremonie te garanderen, vragen we je het volgende te doen:

Meld je op vrijdag 26 november aan bij de MECC-registratiebalie met een geldig identiteitsbewijs met foto (bijvoorbeeld paspoort of ID-kaart). Je moet een formulier ondertekenen dat je mee moet nemen naar de diploma-uitreiking en dat je bij ontvangst van jouw diploma moet overhandigen.

We hebben plaatsen gereserveerd voor jou en je mede-afgestudeerden. Jouw gasten kunnen hun eigen zitplaats in het Auditorium kiezen. 

Livestream Diploma-uitreiking

Studenten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn in het MECC, kunnen de diploma-uitreiking volgen via een livestream. Op deze manier kun je toch onderdeel van de uitreiking zijn. De link voor de livestream kun je delen met je familie en vrienden. Dit geldt natuurlijk ook voor de studenten die aanwezig zijn in het MECC. Een week voor de uitreiking ontvang je de link voor de livestream.

COVID 19

Vanwege de huidige situatie zullen we je vragen om een groene QR-code te laten zien bij de ingang van het MECC. De QR-code wordt weergegeven in de Corona Check App. Een digitaal Europees vaccinatiecertificaat via een andere app (Covpass in Duitsland bijvoorbeeld), of een fysiek document dat bewijst dat je bent gevaccineerd, volstaat ook.

Weet je niet zeker of jij ook gebruik moet maken van testen voor toegang om de uitreiking bij te wonen? Testen is alleen nodig als je geen EU-inwoner bent, nog niet volledig gevaccineerd bent of als je geen recent bewijs van herstel hebt. Klik hier om het (Engelstalige) stroomschema te volgen.

Zonder de QR-code of testen voor toegang, kun je niet deelnemen aan de diploma-uitreiking in het MECC. Houd er rekening mee dat deze regel ook van toepassing is voor jouw gasten.

We heten je graag van harte welkom op vrijdag 26 november!

Met vriendelijke groeten,

Wendy Beuken & Caroline van Loo 
Event Coordinators 
Faculty Psychology and Neuroscience
www.maastrichtuniversity.nl