€ 399,00

Totaal: € 399,00

Contactgegevens deelnemer

Gegevens van jouw organisatie

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

 

Extra's voor jou als deelnemer

Als deelnemer van dit congres profiteer ik van 20% korting, ik betaal het eerste jaar slechts € 148,80 in plaats van € 186,00.* Ik ontvang binnen één dag een e-mail met een link waar ik aanvullende gegevens achterlaat om het Zorg+Welzijn-abonnement te activeren. Na activatie krijg ik toegang tot Zorg+Welzijn digitaal en ontvang ik het tijdschrift Zorg+Welzijn 6x per jaar op mijn deurmat.

*Abonnement tot wederopzegging. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees, niet voor bestaande abonnees. 

* Verplicht veld