Het is feest, want er valt wat te vieren!! We zijn ontzettend blij dat we weer samen muziek kunnen maken en hoe kunnen we dat nou beter vieren dan met een dag vol muziek!

Op dinsdag 5 oktober organiseren wij ter ere van het 1-jarig bestaan van het Muziek Opleiders akkoord en als feestelijke afsluiting voor de subsidieperiode voor alle eerstejaars Pabo-studenten De Grote Muziekdag op de Pabo! Let op: deelname is verplicht.

Deze dag zit bomvol met te gekke muzikale workshops van lokale professionals uit het werkveld. O.a: Jeroen Schipper, Raw Resonance, Freek+Eric (bekend van Percossa) en nog vele anderen!

De workshops vinden op school plaats tussen 9.30 en 13.30 en alle eerstejaars moeten zich inschrijven voor 2 verschillende workshops.

Buiten deze workshops is er ook de extra mogelijkheid om 's middags van 13.00 tot 14.00 de kindervoorstelling 'Liedjes Uit De Oude Doos' van het Rotterdams Philharmonisch Orkest bij te wonen. Tijdens de voorstelling worden oude kinderliedjes weer tot leven gezongen. Een ensemble van Rotterdams Philharmonisch Orkest laat de kinderen uit de onderbouw meezingen met bekende en minder bekende kinderliedjes uit diverse landen.

Deze voorstelling vindt plaats in de Doelen en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Kortom, het wordt dus een waanzinnig toffe dag die je niet wilt missen!

Je kunt je hieronder inschrijven voor 2 workshops. Als de workshop vol zit, kies je een andere workshop.

 

Vriendelijke groet,

Daphne, Bert, Ellen en Amy