Aanmelden

Geachte mevrouw/heer,

 

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de collegereeks: Gezondheidsuniversiteit: Leren over je lijf - Spijsvertering, een wereld vol verbijstering.
 

De colleges worden zowel live als online aangeboden. Uw keuze kunt u onderaan dit aanmeldformulier opgeven bij de betalingsopties.

 

De data en tijden zijn:
Woensdagavonden van 19.00-21.00 uur
10, 17 en 24 nov, 1 en 8 dec 2021

 

Locatie van de live lezingen:
Maastrichtzaal, Universiteitssingel 40

 

Wanneer u, na het invullen van het aanmeldformulier, op Aanmelden en betalen klikt komt u automatisch terecht op het Online Betaalplatform. Daar kunt u direct betalen via Ideal of Paypal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, doorloopt u dezelfde stappen maar kiest u in het Online Belaatplatform voor IBAN/Sepa betaling en klikt u op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.


Let op:

- Als u graag geprint materiaal ontvangt bij de live colleges, kunt u daarvoor kiezen bij de betalingsopties (extra kosten € 5,-).

- U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan). 

- Inschrijven voor afzonderlijke colleges is helaas niet mogelijk.

- Uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 


Met vriendelijke groet,
Studium Generale & De Gezondheidsuniversiteit


sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl 
www.gezondheidsuniversiteit.nl

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement. Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 15,00

Totaal: € 15,00