Aanmelden

Geachte mevrouw/heer,

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de collegereeks: Ervaring: Filosofische reflecties.

De colleges worden enkel live aangeboden.


Locatie: Karl Dittrichzaal, Studenten Service Centrum, Bonnefantenstraat 2
De data en tijden zijn: Maandagavonden van 19.30-21.30 uur. 
1, 8, 15, 22 en 29 nov 2021.

Wanneer u, na het invullen van het aanmeldformulier, op Aanmelden en betalen klikt komt u automatisch terecht op het Online Betaalplatform. Daar kunt u direct betalen via Ideal of Paypal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, doorloopt u dezelfde stappen maar kiest u in het Online Belaatplatform voor IBAN/Sepa betaling en klikt u op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.

Let op:

- U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan). 

- Inschrijven voor afzonderlijke colleges is helaas niet mogelijk.

- Uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 
- - Op dit moment zijn de coronaregels op de universiteit dat er geen 1.5 meter afstand meer wordt gehouden en we niet werken met een coronacheck. We vragen de mensen bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Houd onze website en mails in de gaten voor mogelijke wijzigingen in dit beleid van de universiteit.


Met vriendelijke groet,
Studium Generale


sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
043-3885307

 

 

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement. Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 50,00

Totaal: € 50,00