Meld u aan voor het
SocialTech Finals Event

 

YES!Delft, Gemeente Den Haag en InnovationQuarter nodigen u uit voor het Finals Event van de SocialTech Startup Network Series! Binnen dit programma zijn de beste startups vanuit het hele land uitgenodigd om de marktkansen in het gemeentelijk sociaal domein te ontdekken. De focus ligt op het verbinden van startups en belanghebbenden in het sociaal domein en op het uitwerken van relevante business cases, met nieuwe samenwerkingen tot gevolg.
 

SocialTech Startup Netwerk Series | De complexiteit van het sociaal domein maakt het lastig om nieuwe innovaties op te schalen. Om een ​​oplossing succesvol te laten zijn en impact te hebben, is een goed begrip van de problemen van betrokken mensen en instellingen essentieel. De SocialTech Startup Netwerk Series gaan daarom net zo veel over technologie en innovatie als over de betrokkenheid van gemeente, zorg-, en welzijnsorganisaties.

Het programma bevatte workshops, masterclasses en 1-op-1 meetings om startups te verbinden aan de gemeente, funding en organisaties in het sociaal domein. Waarbij we de uitdagingen uit het sociaal domein zien als kans voor 'new business'. Dit evenement is daarvan het eindresultaat!
 

Finals Event | Tijdens het Finals Event zullen de geselecteerde teams hun oplossing pitchen en sluiten af met een vraag aan het netwerk. Een jury van experts de meest impactvolle startup belonen met een Pilot met Gemeente Den haag!
 

Programma Finals Event | Woensdag 8 December 2021

15:00 – 15:15  Welkomstwoord & Opening Programma
15:15 – 15:45   Startup Pitches

15:45 – 16:00  PAUZE

16:00 – 16:40   Startup Pitches
16:40 – 17:00   Keynote door Nico van Meeteren, Health~Holland
17:00 – 17:15   Uitreiking van de Pilot aan de winnaar!
17:15 – 17:30   Programma Einde

Mis het Finals Event van de SocialTech Startup Network Series niet en meld je aan voor dinsdag 7 december!

 

Let op: i.v.m. Corona zal dit event virtueel plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je per mail een link naar het online event. 

 

Meld je hier direct aan.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren