Masterclass Breinwijs 

Komt u met drie personen of meer? Dan ontvangt u per persoon €150,- korting. Let op! Dit is pas zichtbaar in de prijs bij het aanmelden vanaf de derde persoon. 

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

€ 699,00
€ -100,00

Totaal: € 599,00

Voor een bezoek aan het congres dien je volgens de regels van Rijksoverheid in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest zijn. Je maakt hiervoor een QR-code aan in de de CoronaCheck-app. De meest gestelde vragen vind je hier: FAQ

Uw gegevens (Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

*Groepen van 3 personen of meer (groepsprijs) moeten in één keer worden aangemeld en worden op één factuur (op naam van de hoofdboeker) gefactureerd. Zie de knop onderaan: 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. 

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld