Wij verwelkomen je graag tijdens de afstudeerceremonie op

vrijdag 29 april 09.30 - 11.30 uur
in het congres centrum MECC te Maastricht

Deze uitnodiging is uitsluitend bestemd voor jezelf. Je mag maximaal 2 gasten meenemen. Wij bieden overige familie en vrienden de mogelijkheid de ceremonie te volgen via livestream op ons YouTube kanaal. Hiervoor ontvang je nog een link die je met hen mag delen. De opname zal enkele weken beschikbaar blijven. 

Omdat ik mijn diploma al in mijn bezit heb maar ik toch graag de ceremonie wil bijwonen, overhandigen jullie mij een symbolische map voor het fotomoment.

Stuur mijn originele diploma (map met diploma, cijferlijst, supplement en 3 gewaarmerkte kopieën) kosteloos naar het volgende adres:

Voor de vooraf verplichte verificatie, dien je een beveiligde gescande kopie van je ID hieronder toe te voegen.

Zorg ervoor dat je ons een beveiligde versie toestuurt van je ID. Meer informatie hierover vind je via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

Caps and Gowns
Tijdens de fysieke afstudeerceremonie dragen de studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht een toga en baret met een tassel. Deze kun je bestellen (maar voel je niet verplicht) via de link die je zometeen in de bevestiging krijgt. De uiterste besteldatum is 1 maart.
 De kosten zijn voor jezelf en vind je via de link. 

Identiteitsbewijs
Bij binnenkomst vragen wij je een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning) te tonen zodat wij kunnen controleren of het diploma aan de rechtmatige eigenaar wordt uitgereikt. 

Corona
Om de veiligheid van allen te waarborgen werkt de locatie met de CoronaCheck App. Zorg ervoor dat je beschikt over een geldige QR-code.  Kom je vanuit het buitenland naar Nederland en wil je graag het evenement bijwonen, dan kun je hiervoor je EU Digitaal COVID Certificaat (DCC) gebruiken. Als je geen DCC hebt, heb je een negatief testresultaat nodig. Meer informatie vind je hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Opnames, foto’s en livestream
Omdat we graag goede herinneringen koesteren, zullen we foto's, video's en een livestream maken die gebruikt worden op de UM website, sociale media etc. Door deel te nemen aan de afstudeerceremonie ga je hiermee akkoord. 

Je gegevens
Je informatie wordt alleen gebruikt door de organisatoren van dit evenement en je ontvangt de nodige e-mails met informatie. Verzamelde gegevens zullen na afloop verwijderd worden.

Dank voor je aanmelding.
Nadat je op "verzenden" klikt, ontvang je een bevestiging met de link voor de bestelling van je toga.
Enkele dagen voor de ceremonie ontvang je nog een bevestiging met de tijden, informatie en de link voor de livestream. 


We kijken ernaar uit je weer in Maastricht te zien!

Hartelijk dank. Je ontvangt enkele dagen voor de ceremonie de link voor de livestream.