Aanmelding voor Video-Instructie 

OSV2020

voor verkiezing voor

Algemeen Bestuur van Waterschap of Hoogheemraadschap

&

Provinciale Staten 2023

 

Ik wil me aanmelden voor een instructie voor het programma:

OSV2020-PP OSV2020-KS OSV2020-U
Politieke Partijen KandidaatStelling Uitslagverwerking
voor politieke partijen voor medewerkers CSB voor medewerkers CSB

Na keuze van het programma komt u bij het aanmeldformulier van het programma waarvoor u zich kunt aanmelden voor een live video-instructie van het geselecteerde programma. Voor elk programma worden er meerdere instructies gegeven; op verschillende data en tijden. U geeft aan welke instructie datum en tijd uw voorkeur heeft. Omdat er een maximum van rond de 100 personen zit aan het aantal aanmeldingen per instructie, geeft u tot 3 alternatieve data / tijdstippen aan.

Op basis van het aantal aanmeldingen wordt er een indeling gemaakt per instructie. U ontvangt een uitnodiging voor één van de data van uw voorkeur om aan de video instructie deel te nemen via het programma Teams. Mocht u niet in staat zijn om op dat moment digitaal aan te schuiven bij deze instructie kunt u de uitnodiging weigeren en eventueel uw inschrijving aanpassen via de bevestigingsmail van uw registratie.

Mocht u vragen hebben m.b.t. uw registratie, dan kunt u contact opnemen met de supportdesk van Election BV op nummer 0318-765000.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren