Aanmelding voor Video-Instructie 

OSV2020

voor Gemeenteraadsverkiezingen 2022

 

Ik wil me aanmelden voor een instructie voor het programma:

OSV2020-PP OSV2020-KS OSV2020-U
Politieke Partijen KandidaatStelling Uitslagverwerking
voor politieke partijen voor medewerkers CSB voor medewerkers CSB

Na keuze van het programma komt u bij het aanmeldformulier van het programma waarvoor u zich kunt aanmelden voor een live video-instructie van het geselecteerde programma. Voor elk programma worden er meerdere instructies gegeven; op verschillende data en tijden. U geeft aan welke instructie datum en tijd uw voorkeur heeft. Omdat er een maximum van 75 personen zit aan de aanmeldingen per instructie, geeft u tot vijf alternatieve data / tijdstippen aan.

Op basis van het aantal aanmeldingen maken we een indeling per instructie. U ontvangt een uitnodiging voor één van de data van uw voorkeur om aan de video instructie deel te nemen via het programma Teams. Mocht u niet in staat zijn om op dat moment digitaal aan te schuiven bij deze instructie kunt u de uitnodiging weigeren en eventueel uw inschrijving aanpassen via de bevestigingsmail van uw registratie.

Voorwaarde voor deelname is dat uw gemeente een helpdeskovereenkomst heeft afgesloten met Election BV voor ondersteuning bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022

Mocht u vragen hebben m.b.t. uw registratie, dan kunt u contact opnemen met de supportdesk van Election BV op nummer 0318-765000.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren