Openingscongres Week van het jonge kind 2022

1 april 2022 | ReeHorst, Ede

* Acceptatie onder voorbehoud
Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om jouw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

**Groepstarief vanaf 6 personen

Bij het groepstarief geldt: De 6de persoon is gratis. Vanaf de 7de persoon geldt €60 euro korting per persoon. Groepen moeten in één keer worden aangemeld en worden op één factuur (op naam van de hoofdboeker) gefactureerd. Zie de knop onderaan: 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. Let op: de kortingen worden zichtbaar bij het aanmelden van de laatste persoon. Mocht u vragen hierover hebben, neem dan contact op met de klantenservice: aanmelder@bsl.nl

€ 229,00

Totaal: € 229,00

Deelnemer contactgegevens

Jouw organisatiegegevens

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* verplicht veld