Afstudeer Pitches Communicatie

 

In januari 2022 starten de online pitch-sessies om je afstudeervraagstuk i.c.m. het bedrijf toe te lichten. Bereid hiervoor een korte, effectieve presentatie voor en maak je startdocument Afstuderen compleet om in periode 3 te starten met afstuderen.

Voor één van deze pitch-sessies schrijf je je uiterlijk drie werkdagen van tevoren in via de aanmeldpagina van deze website.

Tijdens de pitch-sessie krijg je vijf minuten de gelegenheid om in gesprek te gaan met twee docenten over je afstudeervraagstuk. Je kunt hiervoor een presentatie voorbereiden om e.e.a. te verduidelijken. Maar beperk deze tot een enkele sheets. Doel van het gesprek is om jou verder te helpen en je startdocument te verrijken.

Tot slot

Om in februari te kunnen starten is het van belang dat alles administratieve in orde is. Het startdocument afstuderen moet door alle partijen ondertekent worden  (slc-begeleider, opdrachtgever en student). Samen met het getekende afstudeercontract moeten beide documenten uiterlijk maandag 31 januari 2022 worden ge-upload in Praktijklink. Daarnaast stuur je een bericht aan mevrouw M.Q.C. Ammerlaan ammmq@hr.nl met de tekst dat je wilt starten met afstuderen.
 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je SLC-begeleider

Succes met de voorbereidingen op het afstuderen!

Met vriendelijke groet,
Namens de opleiding Communicatie

Rob Oudejans - Afstudeercoördinator