Hebben jij en je collega's zich al ingeschreven? 

Het nieuwe verbinden: de supportprofessional, meer in het middelpunt dan ooit

19 april 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Als supportprofessional speel je een verbindende rol in je organisatie. En die rol is door de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar alleen maar nadrukkelijker geworden. Maar hoe doe je dat precies, verbinden in deze nieuwe tijd? Hoe zet je jouw leiderschap daarbij in? Hoe laat je technologie voor je werken? Om deze vragen te beantwoorden, organiseren we samen met Public Support het Secretaresse van het Jaar Congres. Hierin leer je hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Je doet inzichten op die je manier van werken zullen veranderen. Uiteraard krijg je daar ook de handvatten bij om de veranderingen in de praktijk door te voeren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken tijdens onze goed verzorgde ontvangst, lunch en borrel.

 

 

De sprekers:

 

 

Chris Zegers (dagvoorzitter)

Chris Zegers is voornamelijk actief als presentator. Hij werd bekend als acteur en zanger. Chris is één van de presentatoren van 3 op Reis en zijn liefde voor reizen heeft ervoor gezorgd dat 'ie al sinds 2001 reisprogramma's presenteert. Vanuit zijn achtergrond als econoom geeft Chris ook lezingen, veelal voor universiteiten en het bedrijfsleven, over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven.

Danielle Braun

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog, spreker, directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en Auteur van de Corporate Tribe, Building Tribes, Tribaal Kantoorgedoe, Patronen en Da's gek. Zij stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager en bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Zij maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar motto: “aandacht is het nieuwe goud".

Jarno Duursma

Jarno Duursma is een Nederlandse technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie en de blockchain. Zijn twee meest recente rapporten gaan over ‘Machines met verbeeldingskracht‘ en over ‘Deepfake technologie‘. Jarno is vaak te zien en horen in de landelijke media en schrijft opinie artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en oprichter van tech-event SMC050.