Save the date 19 april 2022 

Het Secretaresse van het Jaar-congres!

In 2022 organiseren we speciaal voor jou, in samenwerking met Schoevers, het Secretaresse van het Jaar-congres, wat voorheen ons eigen VOS-congres was!

Wij zijn zeer verheugd jou te mogen uitnodigen voor dit inspirerende congres. We hebben een actueel programma samengesteld. Waar denk jij aan bij woorden als hybride werken en het nieuwe verbinden?

Reconnect & make impact
Waarom is ‘het nieuwe verbinden’ zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat we door corona resultaatgerichter zijn, harder communiceren en non-verbale signalen missen. Met als gevolg minder arbeidsvreugde en creativiteit. Dus hoe krijgen we dit alles weer terug en welke rol kun jij als supportprofessional hierbij spelen binnen je organisatie?

Onze dagvoorzitter is niemand minder dan Chris Zegers. Aan de hand van zijn inzichten en anekdotes over verbinden is hij de brug tussen de verschillende sprekers. Een van deze sprekers is de veelgevraagde Danielle Braun, expert Organisatiecultuur & Leiderschap. Dankzij haar prikkelende lezing kom je absoluut tot nieuwe inzichten die je manier van verbinden zullen veranderen.

De volledige invulling blijft nog een verrassing, maar reken op veel inspiratie en praktisch toepasbare tips over verbinden in een veranderende werkomgeving. Tijdens een goed verzorgde lunch is er volop gelegenheid om te netwerken met je vakgenoten. Het congres vindt plaats in het Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, een locatie te midden van de bollenvelden (die dan volop in bloei staan!).

Deelname aan het secretaresse van het Jaar-congres bedraagt € 495,- per persoon.

Verzeker jezelf van een plek
Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij  bent! Wil jij als eerste horen wat het hele programma is? Vul dan het formulier in. Je krijgt dan een seintje zodra je kunt inschrijven, geheel vrijblijvend!

Houd je mailbox na voorinschrijving goed in de gaten. De eerste 30 officiële inschrijvers voor het congres ontvangen namelijk gratis het boek ‘Tribaal Kantoorgedoe’ van Danielle Braun!

Waag met ons de sprong in het diepe en verrijk je kennis over verbinden tijdens het vernieuwde Secretaresse van het Jaar-congres. Reconnect & make impact!

Heel graag tot 19 april!

Het Secretaresse van het Jaar-team