Online Stage-event 'Get Connected'

22 maart 2022

 

Hogeschool Rotterdam Business School organiseert op dinsdag 22 maart het online Stage-event ‘Get Connected’. Het online stage-event biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met onze tweedejaarsstudenten van de commerciële, financiële, internationale segmenten en de opleiding Facility Management, die op zoek zijn naar een meewerkstage voor volgend collegejaar.

Het evenement zal volledig digitaal plaatsvinden en zoveel als mogelijk de fysieke ervaring benaderen. In de online lobby heten wij u die dag van harte welkom, de studenten kunnen real-time met u netwerken en diverse onlineworkshops volgen. 

Om u een idee te geven van de online netwerkervaring klik dan hier voor een impressie van het het door ons georganiseerde online afstudeerevent op 29 oktober 2020. 

 

Het programma

 

Opening:15.20-15.30 uur

Het event start met een gezamenlijke opening.

Netwerken:15.30-17.00 uur

In uw virtuele bedrijvenstand kunnen de studenten met u in gesprek gaan over de aangeboden stageplek. Het contact zal verlopen via de chat of middels videobellen. 

Met de event app is het op voorhand mogelijk om live-feed met de studenten te delen. Tevens kunnen studenten via de app alvast een afspraak maken voor een video call.

 

Deelnemen aan het afstudeerevent?

  • Deelname is voor u kosteloos. U dient minimaal 1 stageplek aan te bieden.
  • U dient een computer/laptop die via een UTP kabel verbonden is met het internet, met een goede camera en microfoon te gebruiken.
  • Wij adviseren u die middag twee medewerkers beschikbaar te hebben om te netwerken met studenten en online vragen te kunnen beantwoorden. 

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot 10 februari 2022 via de aanmeldpagina.

Met de door u ingevoerde informatie in het aanmeldformulier zullen wij uw virtuele stand inrichten. Informatie over het gebruik van de app en praktische informatie volgt later.