Beste collega,

Wat fijn dat u wilt deelnemen aan de vervolgtraining “coachende vaardigheden in het loopbaangesprek” op 27 januari 2022 .

 

Gezien de tijd waar in wij leven en de nieuwe lockdown hebben wij als organisatie besloten dat 27 januari alleen online kan plaatsvinden. Wij hadden liever live afgesproken, maar helaas zit dit er niet in. Wij hopen op uw begrip.

Ik wil u vragen u wederom aan te melden vóór 20 januari, zodat wij kunnen rekenen op uw aanwezigheid. U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de link onderaan dit bericht te klikken.

Op 27 januari wordt de training in 2 sessies van 1,5 uur online  aangeboden in Zoom; de eerste sessie is van 13.30-15.00 uur en de tweede sessie van 15.15-16.45 uur. U ontvangt op 20 januari de Zoom-link en de tijd van uw sessie.

Tijdens uw sessie gaat u op praktische wijze aan de slag met de coachende vaardigheden onder begeleiding van een coach. De volgende onderwerpen komen aan bod;

- Reflectie op eigen leerdoel en behandeling van eventueel ingebrachte vragen

- het voeren van een loopbaanreflectiegesprek

- het loopbaangesprek een plek geven in de organisatie

Heeft u een vraag betreft het voeren van een loopbaangesprek, dan kunt u deze noteren bij de opmerkingen op het aanmeldformulier voor 27 januari.

Aanmelden

Het belooft een mooie, inspirerende én leerzame online sessie te worden!

Wij hopen u op 27 januari digitaal te mogen ontvangen.