Kom naar de vrijblijvende online meet up: Go public met je hart

Werk met je hart is een feest. Ontdek het zelf tijdens onze online meet-up Go public met je hart. Voor juristen die een nieuwe start willen maken in de publieke sector. Een vaste baan bij Public Support met uitdagende opdrachten bij onze relaties in de publieke sector.

Tijdens de meeting via Teams hoor je wat wij allemaal voor jou en jouw carrière kunnen betekenen. Heb jij hart voor legal én de publieke sector? Wij zien je graag.

 

 

Is Legal Support wat voor mij?

Je houdt van het juridische handwerk, van mensen helpen met de wet én met je hart. Als je er even tussenuit bent geweest, voor andere belangrijke zaken in het leven en je je afvraagt hoe je de voor jou perfecte nieuwe start kunt maken. Óf je bent op dit moment actief als jurist op een plek waarvan je gevoel zegt: te veel hard met een d, te weinig hart met een t. Je wilt werk waar je menselijk en professioneel gelukkig van wordt. In beide situaties zal Public Support je meer dan goed doen. Waar je als jurist ook staat in je carrière, wij bieden je alle gelegenheid om in de publieke sector de beste versie van jezelf te ontdekken. Gezien en gewaardeerd worden. En gewoon blij.

Dit bieden we om jou als geen ander te (laten) Supporten!

Wij bieden onze Supporters een vast contract (voor 24, 32 of 36 uur), een leaseauto (of goede mobiliteitsvergoeding), volop trainingsmogelijkheden, afwisselende opdrachten, een interessant professioneel netwerk, verkwikkende vitaliteitsdagen en hele goede feesten en andere bijeenkomsten. Je gaat deel uit maken van een even informele als ambitieuze organisatie waar aandacht centraal staat. Wij investeren graag in jou, bijvoorbeeld in een persoonlijke leerlijn bestuursrecht en juridische procesvoering. Met al onze Support voor jouw persoonlijke en professionele, vakinhoudelijke ontwikkeling helpen we je de beste versie van jezelf te worden en te blijven.

Is je interesse gewekt?  

Zijn wij de uitdaging die jij zoekt? Ben jij de jurist die wij heel graag zien? Geef je carrière in legal een nieuwe boost en start bij Public Support. Wil je meer weten? Dan nodigen wij je graag uit voor de vrijblijvende, online informatiebijeenkomst op 19 januari om 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Stephany Klaassen (directeur Legal Support) je alles over Public Support en de mogelijkheden van Legal Support. 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren