11 februari 2022

 

Arbeid, Onderneming & Medezeggenschap


      Driehoeksverhoudingen

 

Sprekers

Mr. M. (Maarten) Tanja

Mr. dr. J.P.H. (Johan) Zwemmer

 

Locatie
Online & indien de coronamaatregelen het toelaten gedeeltelijk op de volgende locatie:

Roeterseilandcampus - gebouw B
Zaal B1.03 | Hybrid Learning Theatre 
Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam

De lezing wordt in beginsel volledig online verzorgd. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand, dus vrijdag 11 februari om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen.

Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. Als de maatregelen rondom het coronavirus het toelaten, vindt de lezing in hybride vorm plaats. Dat betekent dat we een plek reserveren voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via de Zoomverbinding volgen zoals hierboven omschreven.

Indien u bent aangemeld, maar verhinderd blijkt, kunt u zich afmelden tot 08.00 uur op de dag van de bijeenkomst via pao-arbeidsrecht@uva.nl met in het onderwerp: afmelden AOM-bijeenkomst 11 februari 2022. Na 08.00 uur kan uw deelname niet meer geannuleerd worden! 

Wilt u niet langer emails ontvangen met betrekking tot de AOM-bijeenkomsten? Stuur dan een email naar pao-arbeidsrecht@uva.nl met in het onderwerp 'uitschrijven mailinglijst AOM'.

 

Aanmelden

Aanmelden gaat via www.aanmelder.nl. De mail met daarin de uitnodiging komt vanuit deze site en bevat een link naar een aanmeldingsformulier. Ook de bevestiging van de aanmelding, de factuur en het certificaat worden via aanmelder.nl verstuurd.

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken. De prijs bedraagt €150,-. U kunt zo voor een relatief gunstig bedrag met tien bijeenkomsten al uw jaarlijkse NOvA-punten behalen. 

 

Programma

In deze bijeenkomst gaan Maarten Tanja en Johan Zwemmer in op de recente ontwikkelingen bij uitzending, detachering en contracting. Wat is er veranderd in de nieuwe CAO voor uitzendkrachten? Wat valt hier het komende jaar te verwachten? Wat betekent het regeerakkoord voor driehoeksverhoudingen? Ook wordt ingegaan op de afbakening tussen uitzenden en payrollen en tussen uitzenden en contracting.

 

       09:15                            Presentatie Maarten Tanja

       10:15                            Pauze

       10:30                            Presentatie Johan Zwemmer

       11:30                            Sluiting

 

Bijeenkomst 106 staat gepland voor vrijdag 11 maart 2022. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren