Online Netwerkbijeenkomst rond stages opleiding Chemische Technologie


Op donderdag 31 maart organiseert Student in bedrijf samen met de opleiding Chemische Technologie een online netwerkbijeenkomst rond stages voor bedrijven en studenten. Deze bijeenkomst biedt u de kans uw bedrijf te presenteren aan een groep enthousiaste eerste- en tweedejaarsstudenten Chemische Technologie. De eerstejaars komen ter oriëntatie op het beroepenveld en de tweedejaars zoeken per september een uitdagende stageplek. Ook zullen er enkele studenten deelnemen die een afstudeeropdracht hopen te vinden.

Tijdens 3 speeddaterondes komt u in contact met een groepje studenten (max. 6 per ronde) waaraan u uw bedrijf presenteert en daarna mee in gesprek zult gaan.

De bijeenkomst vindt online plaats en elk programmaonderdeel wordt als een vergadering in Microsoft Teams ingepland. Middels een link naar de meeting kunt u zo eenvoudig deelnemen aan elke ronde.


Programma
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en                    3 speeddaterondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.
 

Opening:                          14.00 - 14.20 uur

Speeddate ronde #1          14.20 - 14.50 uur

Speeddate ronde #2          14.55 - 15:25 uur

Speeddate ronde #3          15.35 - 16.05 uur

 

Onder "Opzet netwerkbijeenkomst" in het linker menu leest u meer over het programma en wat er van u wordt verwacht.

 

Inschrijven kan t/m dinsdag 15 februari via "Aanmelden" in het linker menu.  Deelname is gratis; er is echter een limiet aan het aantal deelnemende bedrijven. Dus meld u snel aan en hopelijk zien we u op 31 maart!