Welkom


Op donderdag 31 maart is het zover: dan vindt de online netwerkbijeenkomst rond stages plaats! Er zijn 11 bedrijven die zich graag aan jou willen presenteren en met jou kennis willen maken.

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor studenten van de opleiding Chemische Technologie dus de bedrijven zijn hierop geselecteerd en daardoor allemaal relevant voor jou.

Door middel van online speeddate rondes kun je in contact komen met deze bedrijven. Je kiest zelf welke bedrijven je (beter) wilt leren kennen en waarmee je in gesprek wilt. Per ronde worden maximaal 6 studenten aan een bedrijf gekoppeld. Je krijgt eerst meer informatie over het bedrijf en de stage-/afstudeermogelijkheden. Daarna kun je vragen stellen aan de medewerker(s) van het bedrijf. 

Het gehele programma vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Programma 
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en 3 speeddate rondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

Gezamenlijke opening         14.00 - 14.20 uur                    

Speeddate ronde #1           14.20 - 14.50 uur   
Speeddate ronde #2           14.55 - 15.25 uur
Speeddate ronde #3           15.35 - 16.05 uur   

 

Tips 
Bereid je goed voor op de gesprekken: bekijk de website van het bedrijf, bedenk wat je wilt weten en vragen, geef je interesses aan etc. 

En zorg ook alvast voor een goed cv en een aantrekkelijke LinkedIn pagina. Kijk hiervoor op de website: Presenteer jezelf - RDM Centre of Expertise (rdmcoe.nl)


Kies je bedrijf 
Vorige week heb je van ons het overzicht met de deelnemende bedrijven ontvangen zodat je je al hebt kunnen oriënteren op de bedrijven van je keuze.
Aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst. Per ronde geef je aan met welk bedrijf je in gesprek wilt. Is het maximale aantal studenten (6p) per ronde al bereikt, dan dien je te kiezen voor een ander bedrijf. Dus wees er snel bij en meld je nu aan! 

Inschrijven kan t/m woensdag 16 maart via "Aanmelden" in het linker menu.

 

Succes en we zien je aanmelding graag tegemoet!