Aanmelding

Actualiteiten Personen- en Familierecht  

Data: 27 oktober 2022 van 11.15 - 17.15 uur.

Website: LAW-next

 

Beste aanmelder,

 

Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Onderaan het aanmeldformulier kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden (“betaal online”). U wordt dan doorgeleid naar OBP, het online betaalplatform. U kunt direct betalen via iDeal, kredietkaart (Visa of Master), of Paypal en u krijgt meteen een betalingsbewijs.

 

Indien u het bedrag binnen 30 dagen wilt laten overmaken via uw instelling of bedrijf, vul dan de factuurgegevens in en kies voor de optie “Op factuur”. U ontvangt binnen enkele weken de factuur per mail.

Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging met de zoomlink, het toesturen van het digitale cursusmateriaal en de evaluatie.

Cursusmateriaal: 
Ik ontvang het digitale cursusmateriaal enkele dagen voor de cursus per e-mail.

Accreditatie 
Wij vragen voor deze cursussen accreditatie aan. Advocaten kunnen het deelnamecertificaat gebruiken voor opleidingspunten. 

Verhinderd?

U kunt zich kosteloos afmelden tot 14 dagen voor het event. In geval van no-show of annulering vanaf 14 dagen voor het event zijn wij genoodzaakt de volledige cursuskosten in rekening te brengen.

Opnames en foto’s
De PAO cursussen kunnen worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie van het event via PAO@maastrichtuniversity.nl

Totaal: € 0,00