Beste inkomend-voorzitters,

Welkom op de website van het de PETS (President Elect Training Seminar) 2022. Ik ben verheugd dat wij de PETS weer fysiek kunnen laten plaats vinden en elkaar zullen ontmoeten.

Vanaf vrijdag 18 maart 16.30 uur tot zaterdag 19 maart 14.00 uur zijn wij te gast bij De Baak in Noordwijk met uitzicht op het strand. Een inspirerende en weidse locatie om ons te verbinden met het jaarthema van inkomend wereldpresident Jennifer Jones: Imagine Rotary. En ons voor te bereiden op ons leiderschap in clubjaar 2022-2023.

De PETS is een statutaire voorwaarde voor inkomend voorzitters. Het is een kans om je collega’s te leren kennen. Samen met de districtscommissies stellen wij een goed programma voor jullie samen met interactieve workshops waarin elkaar inspireren en ideeën uitwisselen centraal staan en je de gelegenheid krijgt je kennis over Rotary te verdiepen. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte voor fellowship.

De komende weken zullen we deze website verder vullen met informatie over het programma en de Assembly (Algemene Leden Vergadering district) die aansluit aan de PETS.

Omdat we pas sinds kort weten dat de PETS doorgaat kunnen wij de resterende voorbereidingstijd goed gebruiken en vragen wij je om, het liefst direct, door te geven of je erbij zult zijn. We rekenen op je komst.  

Deze training wordt je aangeboden door het district als waardering voor jouw tijd, energie en inzet. Alleen de extra drankjes zijn voor eigen rekening. En tijdens de training gaan wij een bijdrage leveren aan een goed doel, op vrijwillige basis. 

Op deze site vind je alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar.

Tot slot zou ik willen zeggen: geniet van deze nieuwe ervaringen op jouw Rotary reis! Wij doen er alles aan om die de moeite waard te laten zijn zoals jij dat op jouw beurt in jouw club doet.

Tot vrijdag 18 maart!

 

Hartelijke groet,

Manja van de Plasse.

 

Gouverneur 2022-2023

E: dg2022-2023@rotary-d1600.nl
M: +31 6 27 04 58 87

   

Het leefmilieu beschermen; een prioriteit van Rotary!

Kijk ook eens op onze Landelijke website www.rotary.nl

Maak je project bekend op: Rotaryhelpt.nl

Bekijk ook dit filmpje: Waarom Rotary?

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren